1531869180
deZorgverzekeringadviseur
verzeker alleen de zorg die u nodig heeft!
1531869180

Weet wat u niét hoeft te verzekeren!

Heeft u het gevoel dat u teveel betaalt voor uw zorgverzekering? Dat u sommige dekkingen helemaal niet nodig heeft? Wij helpen u eenvoudig te bepalen wat u wel en niet moet verzekeren en welk pakket daarbij past.

Wat fijn om eindelijk een vergelijker te vinden die ook laat zien dat het soms veel goedkoper kan zijn om bepaalde zaken zelf te betalen!
Natalie, Groningen
BESPAREN

Een goed advies kan honderden euro's per jaar schelen!

Veel zorgverzekeraars werken met vaste pakketten van aanvullende zorg. Dat is wellicht makkelijk om te kiezen, maar ongemerkt betaalt u dan vaak premie voor dekkingen die u nooit gaat gebruiken. Onze zorgvergelijker werkt daarom anders:

  • we inventariseren uw persoonlijke zorgbehoefte
  • we kijken welke zorg u beter zelf kunt betalen dan verzekeren
  • we laten zien welke verzekering dán het voordeligst is
Start Advies op maat 136559 bezoekers
gingen u reeds voor

Let op

Op dit moment zijn we bezig premies en voorwaarden 2014 te activeren. In de loop van de dag wordt de site weer geactiveerd. Houd ons in de gaten!

Let op

Let op! U kunt nu nog geen zorgverzekering afsluiten. Het daadwerkelijk afsluiten van een zorgverzekering is mogelijk nadat de 2014 premies en voorwaarden (1ste of 2de week november) verwerkt zijn.

Let op

Welkom bij de demo van deZorgverzekeringadviseur versie 2.0. Dit is een betaversie waarop tussentijds updates worden uitgevoerd. Nog niet alle functies zijn hierop beschikbaar en nog niet alle verzekeraars zijn geactiveerd.
Let op : Deze versie bevat testdata. De resultaten kunnen daarom afwijken.
Wij wensen u alvast veel plezier met de rondgang in deze nieuwe versie.
Alert

OVER ONS

Triple A Assurantiën geeft u financiële energie. Dat doen we door een verzekeringsadvies te geven dat nauwkeurig is afgestemd op úw situatie. Persoonlijk, deskundig en zonder gedoe. Of u nu particulier, MKB’er of ZZP’er bent, u krijgt de financiële oplossing die bij u past. Door onze jarenlange ervaring en onafhankelijke positie bieden we altijd maatwerk. En eventuele schades handelen we snel en vakkundig af. Zo krijgt u een no-nonsense oplossing met een persoonlijke benadering.

Triple A Assurantiën B.V.
Laan van Snelrewaard 57A
3425ES Snelrewaard
0348-820240
info@triple-a-assurantien.nl
Ons AFM-nummer: 12041311
www.triple-a-assurantien.nl

NIEUWS

Meer nieuws
De site is in onderhoud, op dit moment worden de tarieven en voorwaarden voor 2015 in het systeem verwerkt.
De site is in onderhoud, op dit moment worden de tarieven en voorwaarden voor 2015 in het systeem verwerkt.
Beste bezoeker,

De site is momenteel in onderhoud in verband met de verwerking van de nieuwe zorgverzekering producten 2018. Ons streven is erop gericht deze periode zo kort mogelijk te houden.

Live Chat Software