deZorgverzekeringadviseur
verzeker alleen de zorg die u nodig heeft!

Algemene info

Alles wat u wilt weten over zorg, ziektekosten en zorgverzekeringen

Aanvullende Verzekering

Omdat niet alle zorg in de basisverzekering is opgenomen blijft een goede aanvullende verzekering belangrijk. Wenst u een optimale dekking dan is een aanvullende zorgverzekering aan te raden. De verzekeraars kunnen zelf de samenstelling van de aanvullende verzekering bepalen. 
 
Bij aanvullend verzekeren kunt u denken aan extra dekking voor: alternatieve geneeswijzen, fysiotherapie, tandheelkundige hulp (een specifieke aanvullende tandartsverzekering) of repatriëring vanuit het buitenland.

Een trend is dat de verzekeraars de aanvullende verzekering afstemmen op doelgroepen zoals jongeren, met bijvoorbeeld extra dekking voor tandarts, brillen en contactlenzen, anticonceptie, fysiotherapie. Voor de doelgroep 50+ is de aanvullende verzekering bijvoorbeeld extra toegespitst op bijvoorbeeld hoortoestellen, preventieve checks, griepprik, extra fysiotherapie, etc.
 
De verschillen in deze aanvullende dekkingen kunnen dan ook groot zijn. Wij helpen u om een juiste keuze te maken.

NB. In tegenstelling tot de basisverzekering geldt; voor de aanvullende verzekering geen acceptatieplicht door de verzekeraars. Afhankelijk van het gekozen product/verzekeraar kunnen extra gezondheidsvragen worden gesteld.

Tandartsverzekering
 
Of een tandartsverzekering zinvol is hangt af van de persoonlijke situatie. De Basisverzekering kent slechts een vergoeding voor tandartskosten tot 18 jaar. Orthodontie is uitsluitend vergoed onder de basisverzekering tot 18 jaar, indien sprake is van een ernstige ontwikkelstoornis. Ouder dan 18? Dan vergoedt de basisverzekering alleen nog chirurgische ingrepen en gedeeltelijk een prothese.

OVER ONS

TwenteCollectief staat voor “UW MEDICIJN TEGEN HOGE ZIEKTEKOSTEN'”. TwenteCollectief is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote aanbieder van (collectieve) zorgverzekeringen. TwenteCollectief biedt voordelen voor iedereen en heeft inmiddels vele tevreden relaties.

RVO Assurantïen BV
Deurningerstraat 29
7571BA Oldenzaal
0541537555
backoffice@rvoassurantien.nl
Ons AFM-nummer: 12002438
www.twentecollectief.nl/

NIEUWS

Meer nieuws
De site is in onderhoud, op dit moment worden de tarieven en voorwaarden voor 2015 in het systeem verwerkt.
De site is in onderhoud, op dit moment worden de tarieven en voorwaarden voor 2015 in het systeem verwerkt.
Beste bezoeker,

deZorgverzekeringadviseur.nl is gestopt met het vergelijken van zorgverzekeringen. Deze site wordt binnenkort gedeactiveerd.