deZorgverzekeringadviseur
verzeker alleen de zorg die u nodig heeft!

Algemene info

Alles wat u wilt weten over zorg, ziektekosten en zorgverzekeringen

Privacyverklaring

25 mei 2018

Privacy is voor deZorgverzekeringadviseur.nl van groot belang. In deze privacyverklaring leggen we uit wat we bij deZorgverzekeringadviseur,nl doen met informatie die we over jou te weten komen. 

Vergelijking maken: Voor het doen van een vergelijking vragen wij anoniem het geslacht en de geboortedatum. 

Afhandelen aanvraag: Wanneer je via deZorgverzekeringadviseur.nl een aanvraag doet voor een zorgverzekering, wordt je automatisch doorgezet naar het aanvraag gedeelte van de verzekeraar. De verzekeraar is dan verantwoordelijk voor de afhandeling van jouw persoonsgegevens.

In een beperkt aantal gevallen gebruiken wij – op verzoek van assurantieadviseurs – nog een eigen aanvraagformulier. De adviseur ontvangt vervolgens de aanvraag en zorgt dat deze  bij de betreffende verzekeraar terecht komt. Om een zorgverzekeringaanvraag te kunnen afhandelen gebruiken wij de volgende gegevens: Naw-gegevens, geslacht, geboortedatum, bsn nummer, e-mailadres, telefoonnummer en bankrekeningnummer.

Verstrekking aan andere bedrijven of instellingen: Wij geven je persoonsgegevens onder geen voorwaarde aan andere bedrijven of instellingen.

Beveiliging: Beveiliging van persoonsgegevens is voor ons van groot belang. Om je privacy te beschermen maken wij gebruik van beveiligde verbindingen (Secure Sockets Layer of SSL) waarmee alle informatie tussen jou en onze website wordt afgeschermd wanneer je persoonsgegevens invoert, zodat jouw aanvraag veilig kan worden verwerkt.

Inzage, wijzigen en verwijderen van je gegevens: Als je vragen hebt of wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou hebben, kun je altijd contact met ons opnemen. Zie de contactgegevens hieronder.

Klacht indienen
Als je vindt dat wij je niet op de juiste manier helpen, dan heb je het recht om een klacht in te dienen bij de toezichthouder. Deze heet de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens:
deZorgverzekeringadviseur.nl
info@dezorgverzekeringadviseur.nl
Tel: 085 2738057

 

 

OVER ONS

TwenteCollectief staat voor “UW MEDICIJN TEGEN HOGE ZIEKTEKOSTEN'”. TwenteCollectief is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een grote aanbieder van (collectieve) zorgverzekeringen. TwenteCollectief biedt voordelen voor iedereen en heeft inmiddels vele tevreden relaties.

RVO Assurantïen BV
Deurningerstraat 29
7571BA Oldenzaal
0541537555
backoffice@rvoassurantien.nl
Ons AFM-nummer: 12002438
www.twentecollectief.nl/

NIEUWS

Meer nieuws
De site is in onderhoud, op dit moment worden de tarieven en voorwaarden voor 2015 in het systeem verwerkt.
De site is in onderhoud, op dit moment worden de tarieven en voorwaarden voor 2015 in het systeem verwerkt.
Beste bezoeker,

De site is momenteel in onderhoud in verband met de verwerking van de nieuwe zorgverzekering producten 2018. Ons streven is erop gericht deze periode zo kort mogelijk te houden.